Zorgtotaal beurs 2015 een groot succes

maandag 13 april 2015

De stand Vegro op de Zorgtotaal beurs was dit jaar zeer succesvol en is dan ook drukbezocht met als eindresultaat de op één na best bezochte stand van de Zorgtotaal beurs 2015. Waar kwam dit grote succes vandaan?

Zora
Tijdens de beurs trok Zora de zorgrobot veel aandacht door haar live demonstraties op de stand van Vegro. Zij werd ondersteund door de medewerkers van Woonzorgcentrum Vughterstede, waar Zora al volop wordt ingezet. Zij deelden hun ervaringen betreffende Zora dan ook met de bezoekers van de beurs. Want hoe reageren ouderen eigenlijk op een zorgrobot en wat kan Zora nog meer dan louter het leveren van entertainment? Vegro informeert uw zorgorganisatie graag over de inzet van Zora.

Vegro Passief en Vegro Actief
Daarnaast zijn de Vegro tilliften gelanceerd tijdens de beurs. Veel positieve reacties vanuit de markt waren het gevolg. De speciaal ontwikkelde liften voor de thuiszorg werden als zeer compact en veilig beschreven door de bezoekers. Vanaf medio juli zijn deze unieke thuiszorgliften voor de cliënten te bestellen via Vegro. 

Compaan
Op de stand werd tevens de nodige aandacht besteed aan het opkomende beeldzorg binnen de markt. Om zowel de mantelzorger, cliënt en zorginstantie te betrekken werd de speciaal ontwikkelde Compaan gedemonstreerd op de stand van Vegro. Met dit tablet voor ouderen worden alle partijen, zoals mantelzorgers en familie, en nodige informatie samengebracht. Een perfect hulpmiddel welke de zorg voor een cliënt kan vereenvoudigen.

Prijzen
Als trouwe partner van de Edwin van der Sar foundation zijn boeken van Erik Scherder en BeweegTEAMS voor instellingen verloot onder de gescande batches. De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Eén van de ontvangen reacties “Bewegen stellen wij hoog in het vaandel voor onze ouderen en het BeweegTEAM kan ons voorzien van nuttige tips!”


 

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel