Zorgorganisaties Alphen aan den Rijn en Vegro tekenen samenwerkingsovereenkomst

vrijdag 22 september 2017

Right at Home Nederland en Thuiszorg IZO hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Vegro. Afgelopen woensdag 20 september hebben Peter van de Burgt, van zowel Right at Home als IZO, en Karel Jonker, van Vegro, de samenwerkingsovereenkomst ondertekend in het kantoor van de zorgorganisaties in Driehoorne te Alphen aan den Rijn.

Right at Home, IZO en Vegro versterken elkaar in het aanbieden en uitvoeren van passende zorg en hulpmiddelen voor de inwoners van Alphen aan den Rijn. In het partnerschap tussen de organisaties staat de klant centraal. De medewerkers van de Alphense zorgorganisaties worden binnenkort geschoold door de trainer van Vegro waarbij alle aandacht uitgaat naar optimale zorg en ondersteuning bij het bereiken van de gewenste kwaliteit van leven.

Right at Home Nederland biedt zorg en thuisservice. Dat doen ze met de flexibiliteit en betrokkenheid van een lokale zorginstelling en tegelijk met de professionaliteit en inhoudelijke deskundigheid van een toonaangevende, internationale organisatie. Thuiszorg IZO is sinds 1988 een begrip in Alphen aan den Rijn en omgeving. Zij bieden huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging en verpleging. Vegro heeft als landelijk leverancier van hulpmiddelen binnen de hulpmiddelenmarkt haar eigen visie op de zorg. Niet het systeem dat bedacht is, maar de klant staat bij Vegro centraal. Met de regionale, klantgerichte aanpak staan de medewerkers van Vegro dichtbij de klant.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel