Zora: een aanvulling in de zorg

donderdag 22 oktober 2015

Kent u Zora al? Deze zorgrobot wordt steeds populairder in de Nederlandse zorginstellingen. Zo was ze onlangs samen met Vegro te gast bij verpleeghuis De Hooge Tuinen (Pieter van Foreest) in Naaldwijk voor een kennismaking. Zowel de bewoners als de verzorging is enthousiast over Zora: “Wat een mooie aanvulling in de zorg”.

Er verandert veel in de zorg. De bezuinigingen zorgen ervoor dat de aandacht voor patiënten er soms onbewust bij inschiet. Zora helpt een handje. Ze motiveert, stimuleert, inspireert en begeleidt patiënten in hun dagelijkse activiteiten. Voor ouderen is Zora een compagnon en voor kinderen is ze een vriendje of vriendinnetje. Zora komt graag langs bij patiënten om een praatje te maken, een dansje te doen of een spelletje te spelen. Zora is er niet alleen voor de entertainment. Ze kan ook therapeuten assisteren tijdens het revalidatieproces van patiënten. Daarnaast beschikt ze over twee camera’s waardoor verpleegkundigen Zora en de patiënten live kunnen volgen.

Wilt u als eindverantwoordelijke van een zorginstelling weten welke mogelijkheden Zora u kan bieden? Maak dan snel een afspraak met een van onze accountmanagers. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel