Verpleegkundigen en Vegro ontwikkelen bestel app

dinsdag 21 maart 2017

Uit onderzoek blijkt dat Nederland internationaal hoog scoort op kwaliteit van zorg. Zorginstellingen moeten innoveren om dit niveau, in de huidige markt, te kunnen blijven leveren. Hulpmiddelenleverancier Vegro houdt de bewegingen voortdurend in de gaten en springt hierop in. Onlangs maakten ze samen met verpleegkundigen de Vegro bestel app: een eenvoudige applicatie die per huisbezoek een tijdsbesparing oplevert.

De app is een directe reactie op de behoefte van verplegend personeel. Zij bestellen dagelijks hulpmiddelen voor cliënten en willen dat graag makkelijker en sneller kunnen doen. Dankzij deze recente ontwikkeling is dit mogelijk. De app zorgt ervoor dat de cliënt optimaal wordt bediend en de verpleegkundige zijn of haar werk efficiënt kan uitvoeren. Op termijn kunnen zorgconsumenten en mantelzorgers ook gebruikmaken van het programma.

Waardevolle huisbezoeken
Verpleegkundigen kunnen het nieuwe middel o.a. gebruiken wanneer zij bij een cliënt thuis zijn. Voorheen plaatsten ze bestellingen telefonisch. Nu kunnen ze ter plekke via een smartphone of tablet samen met de cliënt bepalen welke hulpmiddelen aansluiten bij de zorgbehoefte en wanneer deze geleverd mogen worden. Dit zorgt ervoor dat de betrokkenheid van de cliënt bij het uitkiezen en bestellen van het hulpmiddel wordt vergroot. De bestelling kan vervolgens direct en volledig geplaatst worden. De toegankelijke app heeft een efficiëntere afhandeling waardoor er meer tijd resteert voor overige zorgtaken.

Download de Vegro bestel app
Vegro is sinds 1985 dé specialist in hulpmiddelen en heeft inmiddels ruim zestig winkels door heel Nederland. Met de nieuwe app, door en voor verpleegkundigen gemaakt, zorgt Vegro ervoor dat er tijd overblijft voor dat wat er echt toe doet. De Vegro bestel app is te downloaden in de App Store en Google Play Store en te gebruiken via bestel.vegro.nl. Bekijk hier de promo van de Vegro bestel app.

Bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66 voor meer informatie. De klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel