Vegro Passief en Vegro Actief gelanceerd

maandag 13 april 2015

Tijdens de Zorgtotaal beurs 2015 zijn de eerste Vegro tilliften gelanceerd. De tilliften zowel passief als actief zijn bedoeld om ingezet te worden binnen de Thuiszorg.

De Vegro Passief is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen; één met tweepuntsjuk en één met vierpuntsjuk en is geschikt voor cliënten tot 160 kilogram. Deze roterende lift zorgt ervoor dat de cliënt op de juiste manier gepositioneerd wordt in onder andere de rolstoel of het bed en de transfer gemakkelijk te maken is zonder fysieke belasting voor de zorgverlener. Het flexibele juk zorgt ervoor dat het gewicht van de cliënt gelijkmatig verdeeld wordt waardoor de perfecte balans ontstaat en de cliënt een prettige transfer kan ervaren. Zonder te veel inspanning wordt de cliënt achterin de stoel geplaatst waardoor zij de ideale houding aanneemt. De Vegro Passief is licht en gemakkelijk wendbaar, tevens is een transfer vanaf de grond eenvoudig te maken.

De Vegro Actief is een compacte stalift die de cliënt uitnodigt om op een prettige manier in een staande houding te komen. De lift kan worden geleverd met een low zone band of tilvest. De Vegro Actief is goed inzetbaar voor cliënten met een lichaamslengte van 160 tot 200 cm. Daarnaast is de Vegro Actief een zeer wendbare stalift die in de thuissituatie goed inzetbaar is en geschikt voor cliënten tot 160 kilogram. 

Voor zowel de Vegro Passief als de Vegro Actief geldt dat de liften voorzien zijn van elektrisch bedienbare pootspreiding, welke zorgt voor een soepele en geleidelijke transfer van de cliënt. Vanaf medio juli 2015 zijn de liften voor alle samenwerkingspartners en cliënten van Vegro leverbaar. Op dit moment worden de liften nog uitgebreid getest door partners van Vegro, om de puntjes op de i te zetten. Ook worden de liften voorzien van een speciaal ontwikkeld keurmerk dat de veiligheid van de liften garandeert.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de Vegro Passief en de Vegro Actief, neemt u gerust contact op met Vegro via het gratis telefoonnummer 0800 - 2 88 77 66 (gratis).

 

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel