Vegro op de Zorgtotaal beurs 2015

maandag 02 februari 2015

Bezoek exclusief op de Vegro stand een demonstratie van Zorgrobot Zora op 18, 19 en 20 maart in Jaarbeurs Utrecht tijdens de Zorgtotaal beurs, dé vakbeurs voor professionals werkzaam in de zorg.

Tijdens de Zorgtotaal vindt u een breed aanbod van de nieuwste producten, technieken en diensten voor de intramurale en thuiszorg. Naast een groot aanbod van lezingen en simulaties is er ruimte voor kennisdeling en netwerken. Welke oplossingen zijn trendsettend binnen de zorg? U vindt er alles over, tijdens deze innovatieve vakbeurs gericht op de zorg in Nederland.

Als Dé Specialist in Hulpmiddelen informeert Vegro u graag over de mogelijkheden en efficiënte inzet van hulpmiddelen voor zowel intramuraal als extramuraal gebruik. Op de Vegro stand kunt u zich tevens laten informeren over de mogelijkheden van hulpmiddelenbeheer voor uw instelling. Nooit meer misgrijpen wanneer u op zoek bent naar een hulpmiddel voor uw cliënt door een geavanceerd track & trace systeem. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Tijdens de beurs demonstreren wij daarnaast Zorgrobot Zora. Door middel van het demonstreren van lichamelijke oefeningen en het voeren van gesprekken zorgt Zora mede voor een stimulatie van het brein van de cliënt. Daarnaast heeft Vegro een samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation. De foundation zet zich in voor mensen met hersenletsel. Ook hier willen wij u graag tijdens het standbezoek over informeren. Bezoek de Vegro stand in Hal 7 standnummer E020 en maak tevens kans op het boek van Erik Scherder “Laat je hersenen niet zitten”.

Openingstijden Zorgtotaal beurs 2015
Woensdag 18 maart 2015: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 19 maart 2015: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 20 maart 2015: 10.00 - 16.00 uur

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel