Vegro ook in 2016 partner van de Edwin van der Sar Foundation

vrijdag 20 november 2015

In 2016 is Vegro wederom partner van de Edwin van der Sar Foundation. Tijdens een spinning marathon op 15 november reikte René Kamerbeek, directeur Vegro, een cheque t.w.v. 25.000 euro sponsorgeld uit aan Annemarie en Edwin van der Sar.

De spinning marathon werd georganiseerd door de Edwin van der Sar Foundation. De foundation zet zich in voor de realisering van bewegingsprojecten voor mensen met hersenletsel. Beweging bevordert namelijk het herstel. Vijf uur lang werd er door verschillende partijen gefietst om zo veel mogelijk geld op te halen voor de foundation. Ook Vegro was, als partner, met 6 teams aanwezig. Medewerkers van verschillende afdelingen werkten zich hard in het zweet om daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor de foundation. De spinning marathon was een van de evenementen waar medewerkers van Vegro zich op een sportieve manier inzetten voor de foundation. Tijdens dit sportieve evenement werd tevens het sponsorbedrag van 25.000 euro aan de foundation uitgereikt.

Naast sportieve evenementen en financiële steun schonk Vegro afgelopen jaar, in samenwerking met de foundation, diverse koffers met handige hulpmiddelen aan zorginstellingen en fysiopraktijken. Deze hulpmiddelen kunnen zij zelf gebruiken, maar ook aan cliënten meegeven om uit te proberen. Tevens organiseerde een speciaal BEWEEGTEAM, namens Vegro en de foundation, speciale beweegsessies in zorginstellingen. Hiermee worden mensen in zorginstellingen op een leuke manier gestimuleerd in beweging te komen. Beweging zorgt namelijk voor herstel van de hersenfuncties en stimuleert zelfvertrouwen en sociaal contact. Als trouwe partner zal Vegro ook in 2016 weer meewerken aan diverse beweegprojecten.

Vegro en de Edwin van der Sar Foundation hebben sinds 2013 een samenwerking. Onder het motto ‘Never give up’ zetten zij zich samen in voor mensen met een hersenbeschadiging. Vegro versterkt de foundation op allerlei gebieden. Naast financiële support ondersteunt Vegro de foundation met haar kennis, ervaring en diensten. Komend jaar staan er weer grote samenwerkingsplannen op de agenda.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel