Vegro ook in 2015 partner Edwin van der Sar Foundation

woensdag 17 december 2014

Ook in 2015 is Vegro partner van de Edwin van der Sar Foundation. Tijdens de lezing Het Fitte brein op 29 november reikte Karel Jonker, commercieel directeur Vegro, een cheque t.w.v. 25.000 euro sponsorgeld uit aan Annemarie en Edwin van der Sar. Met dit bedrag helpen de Edwin van der Sar Foundation en Vegro samen mensen met hersenletsel.

De Edwin van der Sar Foundation zet zich in voor de realisering van bewegingsprojecten voor mensen met hersenletsel. Vegro is trouwe partner van de foundation en zal ook in 2015 weer diverse projecten oppakken in het kader van dit partnerschap. Beweging zorgt namelijk voor herstel van de hersenfuncties en stimuleert zelfvertrouwen en sociaal contact.

Afgelopen jaar schonk Vegro in samenspraak met Ergotherapie Nederland en de foundation al meer dan 50 ADL-koffers aan zorginstellingen en fysiopraktijken. In de koffers zitten allerlei handige hulpmiddelen. Deze kunnen zij zelf gebruiken, maar ook aan cliënten meegeven om uit te proberen. Tevens werden er duofietsen geschonken aan bijvoorbeeld organisaties die dagbestedingen voor mensen met aangeboren hersenletsel verzorgen. Met de duofietsen kunnen zij samen met een begeleider fietstochten maken.
Komend jaar geven Vegro en de Edwin van der Sar Foundation weer mooie producten weg. Denkt u dat het ook iets voor uw organisatie is? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar relatiebeheer@vegroverpleegartikelen.nl.

Vegro en de Edwin van der Sar Foundation hebben sinds 2013 een samenwerking. Onder het motto ‘Never give up’ zetten zij zich samen in voor mensen met een hersenbeschadiging. Vegro versterkt de foundation op allerlei gebieden. Naast financiële support ondersteunt Vegro de foundation met haar kennis, ervaring en diensten. Komend jaar staan er weer grote samenwerkingsplannen op de agenda.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel