Vegro en Van der Sar Foundation continueren samenwerking

donderdag 06 februari 2014

Vegro en de Edwin van der Sar Foundation continueren hun partnerschap. Dit feit werd dinsdag 4 februari uitbundig gevierd.

Vegro directeur Karel Jonker overhandigde namens Vegro een cheque t.w.v. 25.000 euro sponsorgeld aan de Van der Sar foundation. Met dit bedrag helpen de Van der Sar Foundation en Vegro samen mensen met hersenletsel.

Dat gebeurt onder andere met een aantal hulpmiddelen. Zo werd tijdens de viering van het partnerschap een duofiets gepresenteerd. Vegro en de Van der Sar foundation geven dit jaar samen 10 van deze speciale fietsen weg aan (toekomstige) partners van Vegro. Een ander product dat dit jaar wordt geschonken is de Edwin van der Sar ADL-koffer. Deze koffer zit vol handige hulpmiddelen die mensen helpen bij hun revalidatieproces. Zorginstanties en revalidatiecentra die mensen met hersenletsel behandelen komen in aanmerking zo’n koffer te krijgen. 

Vegro en de Edwin van der Sar foundation hebben sinds 2013 een samenwerking. Onder het motto ‘Never give up’ zetten zij zich samen in voor mensen met een hersenbeschadiging. Vegro versterkt de foundation op allerlei gebieden. Naast financiële support ondersteunt Vegro de foundation met haar kennis, ervaring en diensten. Komend jaar staan er weer grote samenwerkingsplannen op de agenda. 

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel