Vegro deelnemer Nevi Zorgcongres 2014

woensdag 05 februari 2014

Op 6 en 7 februari vindt het Nevi Zorgcongres voor de vijfde keer plaats. Dit lustrum wordt in stijl gevierd op schip de SS in Rotterdam. Vegro is, als totaalleverancier van hulpmiddelen, uiteraard van de partij.

Wij informeren inkopers uit de zorg hier graag over het brede aanbod van de diensten en hulpmiddelen die Vegro biedt. Tijdens het vakcongres worden de nieuwste ontwikkelingen besproken. Voor Vegro de mogelijkheid om haar oplossingen onder de aandacht te brengen.

Dit jaar staat het thema van het congres in het teken van ‘Kansen en Risico’s in de zorg’, een thema waar Vegro zich graag bij aansluit. Wij verheugen ons op sprekers als Wimar Jaeger (intern wethouder van de gemeente Muiden, directeur van Wipas en Bestuurslid van EDBA) die het onderwerp goederenlogistiek in de zorg en de bijbehorende kwaliteitsverbetering en kostenbesparing zal belichten. Voor meer informatie over dit onderwerp is men tevens welkom bij het Vegro informatiepunt. Maak kennis met onze accountmanagers. Zij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en oplossingen van Vegro voor uw organisatie.

Bij het Vegro informatiepunt maakt u tevens kans op een drive tijdens het soccer golf toernooi waar diverse ex-profvoetballers aanwezig zijn!

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel