Supportbeurs 2014 groot succes!

maandag 12 mei 2014

Afgelopen woensdag tot en met zaterdag (07-05 t/m 10-05) vond de Supportbeurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De Supportbeurs wordt om het jaar georganiseerd voor mensen met een beperking, zorginstellingen, zorgprofessionals en gemeenten. De beurs biedt mensen zicht op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de zorgbranche. Bezoekers konden kennismaken met het Vegro specialistenteam, het Wmo Alternatief en niet te vergeten het volledige aanbod gericht op hulpmiddelenbeheer.

Meer dan 17.000 personen bezochten de Supportbeurs, interesse ging veelvuldig uit naar hulpmiddelen en mobiliteit. De beurs is grotendeels bezocht door Management, directieleden en ergotherapeuten. Naast deze bezoekers is Vegro veelvuldig in gesprek geweest over het geboden Wmo Alternatief met gemeente consulente en indicatiestellers. 

De opzet van de Vegro stand was anders dan andere jaren, deze werd goed ontvangen door de bezoekers. Dit jaar werd er meer informatie gegeven over specialistische producten en hulpmiddelenbeheer, tevens is de hulpmiddelenwijzer in groten getale uitgegeven aan de zorgprofessionals die de beurs bezochten. Wij bedanken alle medewerkers voor hun inzet de afgelopen dagen.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel