Samenwerking Zorggroep Drenthe en Vegro

donderdag 05 juni 2014

Vegro en Zorggroep Drenthe werken per 2 juni intensief met elkaar samen op het gebied van hulpmiddelenverstrekking. Cliënten en zorgverleners kunnen onder andere terecht bij Thuiszorgwinkel Assen, gevestigd aan de Kloekhorststraat 27.

Net als voorheen blijft de Thuiszorgwinkel hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness-producten. Hulpmiddelen die gratis vanuit de Zorgverzekeringswet geleend kunnen worden zijn bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers of een hoog-laagbed. Voor het lenen van hulpmiddelen is een geldig legitimatiebewijs en een pasje van de zorgverzekeraar nodig van degene die het artikel in gebruik neemt. Ook is het mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven artikelen te huren zoals een paar krukken, borstkolf, babyweegschaal of hometrainer. Daarnaast heeft de Thuiszorgwinkel een uitgebreid assortiment met verkoopproducten zoals bloeddrukmeters, weegschalen, bandages, scootmobiels, borstkolven, sta-opstoelen en tal van praktische handige hulpmiddelen.

Zorggroep Drenthe verleent intra- en extramurale zorg voor ouderen. Zij vinden het belangrijk dat cliënten naast goede zorg, mooi en veilig wonen, lekkere maaltijden krijgen, zinvolle activiteiten/bezigheden hebben en begeleid worden waar nodig. Maandag 2 juni heeft Zorggroep Drenthe de ledenpas geïntroduceerd. Deze ledenpas biedt u korting op producten en diensten van verschillende bedrijven. Waaronder 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment van Vegro.

Bent u geïnteresseerd in de Ledenpas of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op via 0592 - 331232 of kijk of www.zorggroepdrenthe.nl.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel