Samenwerking Vegro en Senioren Society

maandag 01 februari 2016

De hulpmiddelenmarkt kan erg ingewikkeld en onoverzichtelijk zijn. Om u hierbij een handje te helpen heeft Senioren Society een extra service toegevoegd aan haar huidige dienstverlening; hulpmiddelenverkoop. Zelfstandig in de huidige woning blijven wonen is wat iedereen graag wil. Gelukkig kan dat ook dankzij allerlei technische mogelijkheden (domotica) en hulpmiddelen voor ouderen. Senioren Society is een vraagbaak die u adviseert en u antwoord geeft op uw vragen.

Om deze dienstverlening uit te breiden hebben Senioren Society en Vegro de handen in één geslagen. Met ruim 60 Thuiszorgwinkels en jarenlange ervaring in hulpmiddelenverstrekking kan Vegro met recht de specialist genoemd worden en daarmee een betrouwbare partner.

Vegro verzorgt zowel uitleen, verhuur als verkoop van een breed assortiment hulpmiddelen, met producten voor iedere leeftijd. Uitleen van hulpmiddelen valt binnen het basispakket van de Zorgverzekeraars en is daarmee voor iedereen gelijk. Als lid van Senioren Society ontvangt men 10% korting in alle Thuiszorgwinkels van Vegro.

De hulpmiddelen kunnen telefonisch worden besteld via 0800 – 2 88 77 66 (gratis) of via de website www.vegro.nl. Voor uitleen en verhuur artikelen geldt; vandaag besteld is morgen in huis.
Vegro is 24/7 bereikbaar!

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel