Samenwerking POINT en Vegro

dinsdag 17 oktober 2017

Om het bestelproces van hulpmiddelen eenvoudig aan te bieden, is de Vegro bestel app nu gekoppeld aan POINT, het elektronisch transferdossier van patiënten. Dit betekent dat het zorgpersoneel van 30 ziekenhuizen vanuit POINT het proces van transfer en zorgoverdracht compleet kan regelen.

Via het elektronisch transferdossier van POINT dragen zorginstellingen met één centraal transferdossier patiënten veilig, transparant, efficiënt en vooral op een patiëntvriendelijke manier over naar de instelling voor vervolgzorg. Daarbij informeert POINT ook alle betrokken zorgprofessionals rondom de patiënt.

Vegro bestel app is dé tool voor zorgpersoneel en particulieren om hulpmiddelen te bestellen. Wij vinden het belangrijk dat zorgprofessionals zo veel mogelijk aandacht hebben voor hun kerntaak; het leveren van zorg. Hulpmiddelen zijn hierbij onmisbaar en moeten snel geregeld en geleverd worden. Om de bestelling van hulpmiddelen nog eenvoudiger te maken, is de bestel app ontwikkeld, met en voor verpleegkundigen. Dit levert niet alleen een tijdsbesparing op, maar ook meer flexibiliteit.

Meer weten over POINT of Vegro? Neem contact met ons op via relatiebeheer@vegro.nl. De Vegro bestel app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel