Samenwerking de Zonnebloem en Vegro gecontinueerd

maandag 02 februari 2015

Vegro is trots om zich ook de komende jaren partner van de Zonnebloem te mogen noemen! Per 1 februari 2015 is de samenwerking tussen de Zonnebloem en Vegro gecontinueerd. Wat begon met hulpmiddelen voor vakanties en uitstapjes, is uitgegroeid tot een totaalpakket. Vegro verzorgt het beheer, de schoonmaak, het onderhoud en het complete logistieke proces voor alle hulpmiddelen die de Zonnebloem nodig heeft.

De samenwerking is in 2005 door de oprichters van Vegro, Corien de Groot en Simone van Veen, opgezet met de Zonnebloem. Voor de vakanties, arrangementen en dagactiviteiten van de Zonnebloem zorgt Vegro ervoor dat de juiste hulpmiddelen op locatie worden bezorgd en ingezet kunnen worden. Daarnaast wordt er de samenwerking gezocht bij grotere projecten zoals tijdens de Floriade in 2012 en bij Paleis Het Loo in 2014.

In de nieuwe contractperiode zullen wij samenwerken in het werven van vrijwilligers voor de Zonnebloem en het constant zoeken naar passende innovatieve oplossingen. De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Door de voortzetting van de samenwerking zal Vegro dit mede helpen te bereiken door de levering van passende hulpmiddelen.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel