Samenwerking BTKzorg en Vegro

dinsdag 03 juni 2014

Per 1 juni zijn Vegro en BTKzorg een samenwerking aangegaan. Lees hieronder het persbericht van BTKzorg.

Cliënt profiteert van samenwerking BTKzorg en Vegro

Een kwaliteitsverbetering voor zowel de cliënten als ook voor de zorgverleners. Dat is het resultaat van de samenwerking die BTKzorg is aangegaan met Vegro, leverancier van hulpmiddelen. Met ingang van 1 juni kunnen cliënten van de thuiszorgorganisatie die in Oost-Nederland actief is daarvoor bij Vegro terecht. Dit bedrijf exploiteert  hulpmiddelen onder de vlag van BTKzorg.

“De cliënten profiteren in tal van opzichten, daarom zijn wij ook zo blij met de overeenkomst”, zegt Marloes Ottenhof, manager thuiszorg van BTKzorg. “Vegro heeft veel deskundigheid in huis en veel ervaring  in het verstrekken van hulpmiddelen; het bedrijf past daardoor helemaal in onze visie op thuiszorg.”

Een van de grootste voordelen is dat Vegro desgewenst de hulpmiddelen binnen 24 uur aan huis bezorgt. In terminale situaties kan dat zelfs binnen vier uur. “Een hele uitkomst, juist dan”, benadrukt Marloes Ottenhof. De cliënt kan indien gewenst ook terecht in één van de Thuiszorgwinkels in de regio: Enschede, Hengelo en Almelo. Het aantal winkels in Twente wordt in de nabije toekomst uitgebreid.

Vegro is volgens Marloes Ottenhof heel breed gespecialiseerd. “Zo heeft Vegro een speciaal team dat opgeleid is voor het toepassen van hulpmiddelen in geval van onder andere decubitus c.q. doorliggen.  Het bedrijf heeft daarvoor alle kennis en kunde in huis.” Daarnaast verzorgt Vegro zes keer per jaar scholing voor medewerkenden van BTKzorg in het gebruik van hulpmiddelen. Ottenhof: “Zo blijft alles en iedereen up to date.”

De hulpmiddelenmarkt kan erg ingewikkeld en onoverzichtelijk zijn voor mensen die ermee te maken hebben. Voor BTKzorg is bemiddeling via Vegro daarom een extra service. “Onze verpleegkundigen en verzorgenden staan de cliënten graag en geheel kostenloos met raad en daad terzijde”, aldus BTK-manager Ottenhof.

Vegro verzorgt zowel de  uitleen als de verhuur van een breed assortiment aan hulpmiddelen variërend van een rolstoel en bedverhogers tot een douchestoel en hoog/laagbed. Naast de gratis uitleen kan een deel van het assortiment hulpmiddelen tegen aantrekkelijke tarieven worden gehuurd tegen aantrekkelijke tarieven. Natuurlijk behoort ook verkoop tot de mogelijkheden.

Meer informatie over alle mogelijkheden en ondersteuning in bestelling is te vinden op www.vegro.info   of bel naar 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Ook kan contact worden opgenomen met BTKzorg via www.btkzorg.nl of 088 - 2 38 37 37.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel