“Samen maken we een vuist voor mensen met hersenletsel”

vrijdag 28 februari 2014

             

Vegro en de Edwin van der Sar Foundation hebben begin februari hun samenwerking gecontinueerd. In een bedankje laat Edwin Vegro en haar medewerkers weten dat hij verheugd is met het verlengen van dit partnership: “Ik dank jullie wederom voor alle inzet en enthousiasme t.b.v. de Foundation.”.

Vegro directeur Karel Jonker overhandigde onlangs namens Vegro een cheque voor de foundation aan de vrouw van Edwin, Annemarie van der Sar.  Ook werd een speciale Edwin van der Sar duofiets en ADL-koffer gepresenteerd. Deze geven Vegro en de Edwin van der Sar foundation komend jaar weg aan zorginstellingen en revalidatiecentra die mensen met hersenletsel behandelen.

De cheque en koffer nam Annemarie mee naar huis om aan Edwin te laten zien. In een bedankwoord aan Vegro zegt Edwin dat de stichting met het sponsorbedrag diverse projecten voor mensen met hersenletsel kunnen opzetten. Edwin zegt tevens verheugd te zijn met het verlengen van het partnerschap: “De Foundation maakt een stormachtige ontwikkeling door, mede dankzij de knowhow, het netwerk en de producten van Vegro. Het recent gestarte project met de Ergo-koffers is daarvan een goed voorbeeld.”.

Vegro en de Edwin van der Sar Foundation hebben sinds 2013 een samenwerking. Onder het motto ‘Never give up’ zetten zij zich samen in voor mensen met een hersenbeschadiging. Vegro versterkt de foundation op allerlei gebieden. Naast financiële support ondersteunt Vegro de foundation met haar kennis, ervaring en diensten. Het bedrag dat Vegro schenkt wordt door de inzet van haar medewerkers bij elkaar verzameld. Zo liep een aantal medewerkers mee met de Dam tot Damloop, organiseerde de medewerkers uit het noorden een darttoernooi en verkochten de Thuiszorgwinkels speciale flesjes water.

Komend jaar staan er weer diverse sponsoractiviteiten op het programma. Met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met hersenletsel. Edwin laat tot slot weten: “Samen maken we een vuist voor mensen met hersenletsel, zij hebben dat steuntje in de rug echt nodig!”.

Meer weten over de gecontinueerde samenwerking? Klik hier.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel