Pieter van Foreest, Ipse de Bruggen en Vegro openen Rollatorwerkplaats

donderdag 17 maart 2016

Op dinsdag 15 maart heeft Vegro in samenwerking met Ipse de Bruggen en Pieter van Foreest de Rollatorwerkplaats in Pieters Kamerhuis in Delft officieel geopend. Onder het genot van een stukje appeltaart en een kopje koffie werd om 10.00 uur het lintje van de Rollatorwerkplaats doorgeknipt. Direct na de officiële opening mocht de Rollatorwerkplaats al hun eerste klant ontvangen.

Bewoners van Delft kunnen hun rollator kosteloos laten controleren en repareren in de Rollatorwerkplaats. De werkplaats wordt bemand door cliënten van De Ruimte, een dagcentrum van Ipse de Bruggen. Ipse de Bruggen biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Zij ondersteunt hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In samenwerking met Pieter van Foreest en Vegro biedt Ipse de Bruggen hun cliënten de kans om anderen te helpen.

De Rollatorwerkplaats is elke dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur geopend. U vindt de rollatorwerkplaats in Pieters Kamerhuis naast de Jumbo supermarkt. Het adres is:
Vorrinkplein 99
2624 DS Delft

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel