Over ons

Home/Over ons

Samen zorgen we ervoor

Uw totaalpartner in de zorg, dat kunt u van Vegro Zakelijk verwachten. We helpen u bij het vinden van de beste oplossing voor uw zorgvraag. Samen bouwen we aan een succesvolle en langdurige samenwerking, waar u op ieder moment op ons kunt rekenen. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op het belangrijkste: de goede zorg voor uw cliënt. Dat betekent een zorg minder voor uw cliënt, maar ook voor u. Uw zorg is onze zorg.

De teams van Vegro Zakelijk

Bekijk al onze teams

Maak kennis met de teams van Vegro Zakelijk! Als u een zorgvraag heeft, vinden we vinden het belangrijk dat u exact weet bij wie u moet zijn. En doordat ieder team opereert binnen haar eigen expertise, bent u altijd verzekerd van de beste zorg. Samen met u behalen we graag de mooiste resultaten!

Onze diensten

Vegro is er voor elke zorgvraag. Met meer dan 35 jaar ervaring is Vegro gegroeid van een leverancier in hulpmiddelen tot een expertisecentrum. Zo is er een altijd een oplossing passend bij uw situatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk al onze diensten

Contact

Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Vegro Zakelijk. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Neem contact op