Nuclear Security Summit op 24 en 25 maart in Den Haag

donderdag 06 maart 2014

Op 24 en 25 maart 2014 komen er in het World Forum in Den Haag 58 wereldleiders bijeen om concrete afspraken te maken om nucleair terrorisme te voorkomen. Tijdens de top zijn er ook duizenden delegatieleden en journalisten aanwezig, waardoor deze twee dagen veel impact hebben op de stad Den Haag, op de wegen naar de stad toe en de route Den Haag-Schiphol, Den Haag -Noordwijk. Diverse routes zullen hierdoor hinder ondervinden. 


Ook voor Vegro heeft dit gevolgen omdat het hoofkantoor en zo ook het uitleenmagazijn zich in de bollenstreek bevindt. Hierdoor vragen wij alle wijkverpleegkundigen, mantelzorgers en andere mogelijke bestellers van uitleenartikelen in de omgeving van Den Haag rekening te houden met de Nucleaire top en indien mogelijk eerder te bestellen.

Wij vragen uw begrip voor mogelijke logistieke vertragingen tijdens deze dagen. Uiteraard doen wij onze uiterste best om u en uw cliënt volledig van dienst te zijn. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0800- 2 88 77 66 (gratis). Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel