Nieuwe tilliften nu officieel te bestellen, door en voor de thuiszorg

donderdag 02 juli 2015

Op zoek naar een tillift om het zorgproces te vergemakkelijken? Er zijn nu twee nieuwe tilliften op de markt. De tilliften, zowel passief als actief, zijn ontwikkeld om ingezet te worden binnen de thuiszorg. De liften zijn speciaal ontworpen voor woningen met een kleine oppervlakte, om zo een gemakkelijke en comfortabele transfer te maken met een cliënt.

De Vegro Passief is een roterende lift die ervoor zorgt dat de cliënt op de juiste manier gepositioneerd wordt in onder andere de rolstoel of het bed. De transfer is gemakkelijk te maken zonder fysieke belasting voor de zorgverlener. Het flexibele juk zorgt ervoor dat het gewicht van de cliënt gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor ontstaat de perfecte balans en kan de cliënt een prettige transfer ervaren. De Vegro Passief is licht en gemakkelijk wendbaar. Tevens is een transfer vanaf de grond eenvoudig te maken.

De Vegro Actief is een compacte stalift die de cliënt uitnodigt om op een comfortabele manier in een staande houding te komen. Daarnaast is de Vegro Actief een zeer wendbare stalift die in de thuissituatie goed inzetbaar is. Voor zowel de Vegro Passief als de Vegro Actief geldt dat de liften voorzien zijn van elektrisch bedienbare pootspreiding die zorgt voor een soepele en geleidelijke transfer van de cliënt.

De liften zijn uitgebreid getest door ‘Nationale Vereniging De Zonnebloem’ en voorzien van een keurmerk die de veiligheid van de lift garandeert. De liften zijn per direct inzetbaar in thuiszorgsituaties en kunnen vanaf vandaag besteld worden via www.vegro.info of bel gratis 0800-2 88 77 66 (gratis).

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel