Nieuw: Wuzzi Alert voor zorgvragers én -verleners

maandag 04 januari 2016

Sinds een aantal maanden verkoopt Vegro een nieuw product: Wuzzi Alert. Een mobiele personenalarmering dat zorgvragers met één druk op de knop in contact brengt met contactpersonen of een alarmcentrale. Al veel zorgorganisaties werken met Wuzzi Alert. Uit praktijk blijkt dat de zorgverleners het mobiele alarm zelf ook gebruiken, bijvoorbeeld bij agressieve cliënten.

Wat is Wuzzi Alert
Wuzzi Alert is een lichtgewicht mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten Nederland tot zelfs in heel Europa. Met één druk op de knop staat de gebruiker in contact met sociale contactpersonen (familie, een zorgorganisatie, mantelzorg etcetera) of een alarmcentrale. De positie is hierbij bekend en er kan met elkaar gesproken worden.

Brede doelgroep
De Wuzzi Alert is geschikt voor mensen die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen. Veel zorgorganisaties, waaronder alle Buurtzorgteams in Nederland, werken met Wuzzi Alert. Bedenkers Frank Haafs en Marc te Riele vertellen dat ze drie maanden getest hebben met verschillende Buurtzorgteams en dat ze uiteindelijk met alle teams samen werken. Wuzzi Alert wordt daarnaast ingezet bij mensen met dementie, kinderen en gehandicapten. “Tegenwoordig wordt Wuzzi Alert ook gebruikt door zorgverleners. Wanneer zij zich bedreigd voelen, kunnen zij eenvoudig hulp inschakelen”, aldus te Riele. Wilt u meer weten over Wuzzi Alert, klik dan hier voor meer informatie of neem dan contact op met Vegro via relatiebeheer@vegro.info.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel