Nieuw! STMR Thuiszorgwinkel in Culemborg

dinsdag 16 december 2014

Op zaterdag 13 december opende burgemeester Van Schelven de nieuwe STMR Thuiszorgwinkel op Markt 52 in Culemborg. Tijdens de officiële feestelijke opening konden bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan een bloeddruk-, bloedsuiker- of vetmeting. Ook stond er die dag een koek-en-zopie kraam klaar kreeg iedere bezoeker een goodiebag. 

Met de opening van deze nieuwe winkel sluit vanaf maandag 1 december 2014 het uitleenpunt aan de Meerlaan 16 te Culemborg. Naast de winkel in Culemborg kunnen klanten ook terecht in één van de volgende winkels:

- STMR Thuiszorgwinkel Leerdam; Vlietskant 49, 4141 CK Leerdam
- STMR Thuiszorgwinkel Tiel; Hertog Reinaldlaan 2-4, 4001 RC Tiel

Klanten die in de afgelopen periode een product hebben geleend in één van de uitleenpunten kunnen eveneens bij deze locaties terecht voor het retourneren van dit product. De winkels zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Het kan… zelfstandig!
In de Thuiszorgwinkels kan iedereen gratis hulpmiddelen lenen via de Zorgverzekeringswet. Hiervoor is een geldig legitimatiebewijs en de zorgverzekeringspas van de gebruiker voor nodig. Naast lenen kunnen de inwoners van de regio Rivierenland hier ook terecht voor het huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness producten. Denk hierbij aan loophulpmiddelen, (rol-)stoelen, handige hulpmiddelen, sportartikelen en artikelen voor aanstaande en jonge ouders. De winkel is een uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap. Leden van de STMR Ledenservice ontvangen op vertoon van de ledenpas onder andere 10% korting op aankopen in de STMR Thuiszorgwinkels. Wilt u ook profiteren van dit voordeel? Meld u dan direct aan via de Klantenservice of de website.

De STMR Thuiszorgwinkel is ontstaan uit een samenwerking tussen STMR en Vegro. Kijk voor meer informatie op www.stmr.nl of bel met de medewerkers van onze Klantenservice, via telefoonnummer 0900 - 84 33 (€ 0,45 per gesprek).

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel