Nieuw bij Vegro: de Beter Leven app

maandag 14 december 2015

'Een app die zorgvragers en zorgverleners eenvoudig en veilig met elkaar in verbinding brengt'

In een tijd van verdubbeling van de zorgvraag en minder budget staat de gezondheidssector voor een grote uitdaging. Hoe zorg je dat men de juiste zorg krijgt en blijft krijgen? Een antwoord hierop is elektronische gezondheid (e-health), ofwel zorg via internet. Vegro en Compaan sloten hun handen ineen en presenteren u de Beter Leven app. Een app die zorgverleners en zorgvragers online met elkaar in verbinding brengt.

De Beter Leven app is gemaakt voor mensen die weten hoe een tablet werkt, maar op zoek zijn naar meer gebruikersgemak en veiligheid in communicatie met anderen en specifiek een zorgverlener. Zo kan de zorgvrager eenvoudig berichten versturen en ontvangen, foto’s delen met contactpersonen of een beeldgesprek starten met één druk op de knop.
De app is voorzien van een zorgportaal. Contactpersonen zoals familie, mantelzorgers of verpleegkundigen kunnen via het zorgportaal met de zorgvrager communiceren. Op een eenvoudige manier beeldbellen, een agenda inzien/beheren, een goedemorgenmelding instellen, het zijn slechts enkele voorbeelden van wat de Beter Leven app mogelijk maakt. Zorgverleners en familie van de zorgvrager kunnen tevens met elkaar communiceren via een logboek. Dit kan worden afgeschermd voor de zorgvrager.
Een extra mooie toevoeging in de app is de gezondheidsfunctie. Hier kan de zorgvrager eenvoudig zelfmetingen verrichten, bijhouden en delen met contactpersonen, zoals een verpleegkundige. Een bloeddrukmeter, saturatiemeter, bloedglucosemeter en weegschaal van Medisana maken eenvoudig verbinding met de app. De apparatuur is verkrijgbaar in de Vegro Thuiszorgwinkels.
Download nu de Beter Leven app op uw tablet in de Google Playstore.

Wilt u meer weten over de Beter Leven app? In ons nieuwe magazine voor zakenrelaties leest u er uitgebreid over. Wilt u het magazine ontvangen? Vraag hem aan via marketing@vegro.info.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel