NEVI Zorgcongres 2014: kansen en risico’s in de zorg

woensdag 12 februari 2014

Donderdag 6 en vrijdag 7 februari was Vegro aanwezig op het NEVI Zorgcongres, hét congres voor inkopers uit de zorg. Dit jaar vond het congres plaats op een prachtige locatie, namelijk de SS Rotterdam.

Op het congres was aandacht voor allerlei innovaties die de komende jaren het beeld binnen de zorg veranderen. Diverse workshops en lezingen schetste een toekomstbeeld kijkend naar kansen en risico’s vanuit de zorg. De zorgketen werd goed onder de loep genomen. Zo sprak Zorgservice XL over het bundelen van logistieke handelingen. Er zijn instellingen die te maken hebben met 800 tot 3.000 leveranciers terwijl we met elkaar streven naar zo min mogelijk transportbewegingen binnen een instelling.

Voor Vegro de uitgelezen gelegenheid om het intramuraal hulpmiddelenbeheer voor het voetlicht te brengen. Vegro biedt zorginstellingen een op maat gemaakt pakket waarmee transportbewegingen worden gekoppeld en een complete dienstverlening wordt aangeboden. Partnerschap en het specialisme in hulpmiddelen spelen hierin een grote rol.

Naast inkopers waren er op het congres ook diverse medische specialisten aanwezig om de ontwikkelingen op de voet te volgen. Deze medische specialisten zijn van grote waarde tijdens het inkoopproces en weten precies wat er op hun vakgebied van belang is. Het NEVI Zorgcongres geeft weer een andere kijk op inkoopprocessen maar laat zien dat partnerschap altijd van belang blijft.
Meer weten over hulpmiddelenbeheer voor uw zorginstelling? Klik hier 

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel