Kwaliteit en veiligheid in woonzorgcentra aan de orde van de dag

vrijdag 08 juli 2016

Bent u werkzaam bij een zorgorganisatie? Dan heeft u vast het nieuws gevolgd omtrent de afdoende kwaliteit van sommige woonzorgcentra. Er is hulp en ondersteuning nodig om de kwaliteit en veiligheid in deze woonzorgcentra weer op niveau te krijgen. Als dé Specialist in Hulpmiddelen biedt Vegro graag ondersteuning bij het beheer en onderhoud van hulpmiddelen bij instellingen. Hygiëne is eveneens een belangrijk thema binnen de zorgsector. Dit onderhoud kan al alleen bestaan uit hygiënische keuringen en handelingen om te voldoen aan de scherpe normen op het gebied van o.a. besmettingsgevaar.

Een kijkje achter de schermen
Vegro heeft op diverse Distributiecentra een geavanceerde wasstraat. In de reinigings- en desinfectieruimte wordt één richting aangehouden die ervoor zorgt dat hulpmiddelen tijdens de reiniging en de eventuele desinfectie niet te maken krijgen met mogelijke kruisbesmetting. Er wordt van verontreinigd gebied richting schoongebied gewerkt. Om met elkaar de cliënt te kunnen voorzien van verantwoorde zorg is o.a. een hoogwaardig reinigingsproces en een kwalitatief hoog onderhoud aan hulpmiddelen van het uiterste belang. Vegro neemt graag deze zorg uit handen.

Wilt u eens met een Accountmanager van gedachte wisselen omtrent de mogelijkheden op het gebied van reiniging? Of een kijkje achter de schermen nemen bij één van de wasstraten op een Distributiecentrum? Neem dan snel contact op met één van de Accountmanagers van Vegro.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel