Kennis en Keuzevrijheid

vrijdag 08 juli 2016

De SupportBeurs was een prachtige aftrap van de campagne 'Kennis en Keuzevrijheid' waarin de klant wederom centraal staat. In dit geval was het de Wmo-klant die wij veel hebben gesproken tijdens deze beurs. Er werden verhelderende lezingen gegeven door Ad van Gaalen (Support Magazine) en Tim Robbe (Advocaat gespecialiseerd in Wmo), waarbij de klant inzicht kreeg in de mogelijkheden op de hulpmiddelenmarkt. Want welk hulpmiddel past er nou het beste bij de situatie van de cliënt? Support Magazine ontwikkelde de Wmo-Powerkaart, een speciale kaart waarop twee belangrijke wetsartikelen beschreven staan die de cliënt kan ondersteunen bij het doen voor een aanvraag van een passend hulpmiddel via de gemeente.

Diverse hulpmiddelenleveranciers in Nederland hebben hun krachten en expertise gebundeld om kennis en keuzevrijheid onder de cliënten weer onder de aandacht te brengen op het gebied van hulpmiddelen binnen de zorg, want zijn we met elkaar de uiteindelijke gebruiker van het hulpmiddel niet uit het oog verloren? En verzanden we niet in diverse wet- en regelgeving en een flinke dosis bureaucratie?

De komende periode brengt deze groep leveranciers dit onderwerp op diverse wijze onder de aandacht. Houd de website en social media (@Vegro_NL) in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Via Support Magazine worden diverse onderwerpen belicht in het kader van deze ontwikkelingen. Interessante interviews en cases worden de komende periode besproken in dit magazine, dus houdt de brievenbus in de gaten. Wilt u een proefabonnement van drie gratis nummers aanvragen? Via het contactformulier o.v.v. Support Magazine kunt u dit proefabonnement aanvragen.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel