Johan Fretz spreker op Vegro Symposium

vrijdag 16 oktober 2015

Dinsdag 24 november organiseert Vegro voor de derde keer het Vegro Symposium voor haar zakelijke  klanten en contacten. De eerste spreker is inmiddels bekend. Johan Fretz, bekend van de veelbesproken roman ‘Fretz 2025 en regelmatig te zien als gastspreker bij De Wereld Draait door, staat op het symposium stil bij het onderwerp ‘Communicatie in de zorg’.

Johan Fretz (1985) studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunst Academie. Op 3 mei 2012 lanceerde hij zijn spraakmakende debuutroman 'Fretz 2025' in de talkshow Pauw & Witteman. Voor het oog van ruim 1 miljoen kijkers stelde hij zichzelf verkiesbaar voor het premierschap in 2025. Fretz stond plots op de kaart. Met zijn 2025 project oogstte hij veel lof en bewondering, maar zeker ook irritatie en weerstand.

Met collega Marcel Harteveld maakte hij de cabaretshow Fretz 2025; Revolte, die hij ruim 130 keer speelde in theaters door heel Nederland. Tijdens zijn zoektocht van droom naar daad kreeg hij regelmatig de kans om zijn verhaal te houden in De Wereld Draait Door en als columnist voor de Volkskrant.

Benieuwd naar zijn verhaal? Meld u nu aan voor het Vegro Symposium. Deze dag zal er onder andere ook een paneldiscussie plaats vinden over het onderwerp ‘Communicatie in de Zorg’ en sluiten we af met een netwerkborrel. Aanmelden kan via deze link.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel