Innovaties bij Vegro

vrijdag 08 juli 2016

Vegro innoveert, niet alleen in haar diensten, maar ook op het gebied van producten wil Vegro graag voorop lopen. Een nieuw product welke Vegro sinds kort in haar assortiment heeft is de Babywatcher.

De Babywatcher is een baanbrekend, innovatief en uniek apparaat dat tijdens de ontwikkelingsfase uitgebreid is getest door medische professionals en zwangere vrouwen. Zodoende is de technologie volledig geoptimaliseerd, zodat iedereen – ook zonder medische achtergrond – thuis gebruik kan maken van de Babywatcher. Met als doel meer momenten te geven met de baby, via pretecho’s en filmpjes. De scanbeelden zijn vergelijkbaar als bij een medisch specialist; een 2D-aanzicht van het kind.
De Babywatcher heeft geen meetfuncties en kan niet worden gebruikt voor medische doeleinden. Het blijft hierom belangrijk om een medisch specialist te bezoeken, voor alle medische vragen tijdens een zwangerschap. De Babywatcher is verkrijgbaar via onze particuliere website.

Ook Zora is een innovatief product welke Vegro sinds kort in haar assortiment heeft voor de zakelijke dienstverlening. Kent u Zora al? Deze zorgrobot wordt steeds populairder in de Nederlandse zorginstellingen. Er verandert veel in de zorg. De bezuinigingen zorgen ervoor dat de aandacht voor patiënten er soms onbewust bij inschiet. Zora helpt een handje. Ze motiveert, stimuleert, inspireert en begeleidt patiënten in hun dagelijkse activiteiten. Voor ouderen is Zora een compagnon en voor kinderen is ze een vriendje of vriendinnetje. Zora komt graag langs bij patiënten om een praatje te maken, een dansje te doen of een spelletje te spelen. Zora is er niet alleen voor de entertainment. Ze kan ook therapeuten assisteren tijdens het revalidatieproces van patiënten. Daarnaast beschikt ze over twee camera’s waardoor verpleegkundigen Zora en de patiënten live kunnen volgen.

Wilt u als eindverantwoordelijke van een zorginstelling weten welke mogelijkheden Zora u kan bieden? Maak dan snel een afspraak met een van onze Accountmanagers. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel