Het beste probleem gezocht

vrijdag 24 januari 2014

Loopt u als zorgprofessional van de thuiszorg in uw werk steeds tegen hetzelfde probleem aan waar nog geen oplossing voor is? Of ziet u mogelijkheden voor tijdwinst maar weet u nog niet hoe? Wij willen graag weten wat uw probleem is!

In samenwerking met de Nederlandse Orde van Uitvinders (NOVU) heeft Vegro de Innovatie Award in het leven geroepen. Deze award gaan wij uitreiken aan de bedenker van een nieuw hulpmiddel dat het werk van de thuiszorg gemakkelijker moet maken. Daarom willen wij graag weten tegen welke problemen u in uw werk aanloopt, zodat we daar een oplossing voor kunnen zoeken.

Uit alle ingezonden problemen, zal het beste probleem geselecteerd worden. Het beste probleem wordt begin februari 2014 gelanceerd met de landelijke start “Oplossingen gezocht!”. Alle uitvinders van Nederland zullen worden uitgedaagd slimme en innovatieve oplossingen aan te dragen. Een deskundige jury selecteert 10 inzendingen die ook daadwerkelijk middels een prototype vorm gaan krijgen. De beste oplossing zal op 12 december 2014 worden gepresenteerd en het concept wordt, bij gebleken geschiktheid, op de markt gebracht.

Wacht niet te lang! De deadline voor het aanleveren van uw problemen is 31 januari aanstaande!
Heeft u een vraag of een probleem waar u graag een oplossing voor zou willen? Mail deze dan naar innovatie@vegroverpleegartikelen.nl.

Wie weet bent U wel de winnaar van de Vegro Innovatie Award!

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel