Het andere bedrijfsuitje

donderdag 14 april 2016

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar zetten zij alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat hen betreft nooit een belemmering te zijn. Onder de slogan: ‘er kan zoveel meer dan je denkt’ hebben zij ‘het andere bedrijfsuitje’ opgezet.

Samen met de Zonnebloem is het mogelijk om met uw organisatie een speciale dag te organiseren voor mensen met een fysieke beperking. Heel eenvoudig: de Zonnebloem regelt de dag van a tot z en uw organisatie fungeert als vrijwilliger. Jullie bezoeken die dag gezamenlijk bijvoorbeeld een museum, dierentuin of attractiepark.

Iedereen begeleidt een Zonnebloemdeelnemer een-op-een: een gezellig praatje, een kop koffie drinken en eventueel de rolstoel duwen. Persoonlijke aandacht en gezelligheid staan hierbij centraal. Voor de eventuele (medische) verzorging zijn er altijd ervaren Zonnebloemvrijwilligers aanwezig.

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje waar iedereen een goed gevoel van krijgt en een belevenis om nooit te vergeten? Klik hier voor verdere informatie.

De Zonnebloem en Vegro hebben al sinds lange tijd een intensive samenwerking op het gebied van hulpmiddelen.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel