Gratis krukken lenen voor leden Marente

donderdag 09 oktober 2014

De samenwerking tussen Vegro en Ledenservice Marente is uitgebreid. Vanaf nu kunnen leden van Marente gratis krukken of een looprek lenen bij Vegro voor maximaal 13 weken per jaar.

Leden van Marente profiteerden al van 10% korting op het verkoopassortiment. Deze korting ontvangen ze nu ook op het huurassortiment. Op vertoon van hun ledenpas kunnen zij daarnaast nu gratis krukken en een looprek lenen. Rob van Duijn, manager Ledenservice Marente, is trots op de samenwerking. "Vegro heeft jaren ervaring in het ondersteunen van mensen om hun mobiliteit te behouden. Aangezien ouderen in de nabije toekomst langer zelfstandig blijven wonen, is het belangrijk dat zij mobiel kunnen zijn. Zelf naar de bakker of op bezoek bij een kennis gaan, is veel waard. Marente wil er samen met Vegro voor zorgen dat dit voor zo veel mogelijk mensen mogelijk blijft." 

Vegro heeft drie locaties in de regio waar leden van Marente de krukken kunnen afhalen. Deze zijn bereikbaar via één centraal telefoonnummer: 0800 288 77 66.

Katwijk, Ambachtsweg 22
Lisse, Vennestraat 13
Sassenheim, Hoofdstraat 82

* Op de foto v.l.n.r. Michael Vallen, accountmanager Vegro en Rob van Duijn, manager ledenservice Marente. 

 

 

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel