Geslaagd Vegro Symposium 2016

woensdag 19 oktober 2016

Donderdag 13 oktober 2016 was het zover; de vierde editie van het Vegro Symposium. Het gehele symposium stond in het teken van Toegankelijkheid. Want hoe toegankelijk is de zorg daadwerkelijk in Nederland; is alle kennis voor de eindgebruiker van een hulpmiddel toegankelijk; hoe toegankelijk zijn de zorgorganisaties in het algemeen?

Alle bezoekers werden op koninklijke wijze naar Paleis het Loo toegebracht; in een heuse koets getrokken door paarden. Na een warm ontvangst en een welkomstwoord, was het tijd voor de lezing van Jan Rotmans. Tijdens deze indrukwekkende presentatie werd duidelijk welke veranderingen de zorg allemaal moet ondergaan.

Tijdens de heerlijke high tea, sprak Paul Rem over de toegankelijkheid van Paleis het Loo en vertelde Gerard de Nooij over de toegankelijkheid in Nederland. Ook reikte hij daarbij aan René Kamerbeek het eerste certificaat van het Nederlands Keurmerk van Toegankelijkheid 2017 uit voor Vegro.

Paul Schnabel maakte duidelijk in zijn lezing dat de gezondheidszorg nog niet zo toegankelijk is als dat we zouden willen.

Wij willen alle gasten bedanken voor hun komst naar het Vegro Symposium 2016 en hopen dat u er net zo van genoten heeft als wij. Hier kunt u de compilatie van het symposium bekijken. Wij verwelkomen u graag volgend jaar.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel