Eerste hulpmiddelenleverancier met mobiele website

maandag 10 februari 2014

Vanuit ziekenhuis of dokterspost gratis bed bestellen voor thuis nu nog eenvoudiger
Vegro Verpleegartikelen biedt via de website vegro.info al jaren de mogelijkheid online rollators, borstkolven en vele andere hulpmiddelen te bestellen. Vegro maakt het huren, kopen of gratis lenen van hulpmiddelen nu nog eenvoudiger. Als eerste hulpmiddelenleverancier heeft zij nu een mobiele website.

Vanuit het ziekenhuis alvast hulpmiddelen zoals een rolstoel of bed bestellen is nu nog eenvoudiger. Als enige hulpmiddelenleverancier biedt Vegro een volledig overzicht op de mobiele telefoon. Iemand die de website van Vegro op een smartphone bezoekt, krijgt automatisch de mobiele versie op het scherm. Via deze website bekijkt, leent, huurt of koopt de bezoeker eenvoudig hulpmiddelen. Ook is het mogelijk alle andere diensten van vegro.info te raadplegen. Denk hierbij aan het vinden van de dichtstbijzijnde Vegro Thuiszorgwinkel, de chatfunctie en onze productadviseur. Waar de gebruiker ook is, van ziekenhuis tot verzorgingstehuis en vanaf de fysiotherapeut tot op eigen bank.

Dankzij duidelijke knoppen en een goede navigatiestructuur is de mobiele versie erg gebruiksvriendelijk. Hierdoor haalt men nu nog eenvoudiger hulpmiddelen in huis.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel