Drukbezochte lezingen over kennis en keuzevrijheid op de Support 2016

woensdag 25 mei 2016

Vandaag is de eerste lezing gegeven door Ad van Gaalen van Support Magazine. In zijn lezing staat het thema kennis en keuzevrijheid centraal. Daarnaast benadrukt hij dit standpunt middels de Wmo-Powerkaart. 

De Wmo-Powerkaart schetst in heldere en begrijpelijke taal twee krachtige wetsartikelen die de Wmo-cliënt ten dienste staan. Dat zijn artikel 2.3.6 van de Wmo, dat het recht op een persoonsgebonden budget regelt, en artikel 2.3.2, dat je het recht geeft je eigen indicatie te schrijven in een zogeheten persoonlijk plan. De gemeente is verplicht naar dat plan te kijken. Een inspirerende sessie die u eigenlijk niet kunt missen.

Komende dagen staan deze lezingen ook weer op het programma. Wij nodigen u graag uit op de SupportBeurs om de lezing bij te wonen. Breng dan ook direct een bezoek aan ‘Het huis van Kennis en Keuzevrijheid’ in hal 7 (standnummer A050). Diverse leveranciers (waaronder Vegro) bundelen hier hun expertise om u verder te helpen. Het huis geeft u inzicht in hulpmiddelen die uw zelfredzaamheid in huis vergroten. Zo vindt u er een gezellige huiskamer, praktische slaapkamer, handig ingerichte badkamer en wordt er met zorg heerlijke koffie geschonken in de keuken.

Support 2016 vindt van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 mei plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel