Service en onderhoud

Home/Diensten/Service en onderhoud

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat voorop. Het is daarom belangrijk dat u uw hulpmiddelen goed onderhoudt en van tijd tot tijd laat keuren. Vegro neemt u deze zaken graag uit handen. Wij kunnen al het onderhoud van uw producten coördineren. Dit is merkonafhankelijk en volgens de laatste richtlijnen. U heeft hiervoor slechts één aanspreekpunt nodig. Bovendien blijven de onderhoudskosten, het beheer en de staat van uw hulpmiddelen geheel inzichtelijk.

Neem contact op
Preventief onderhoud

Storing melden bij Vegro

U kunt op de volgende manieren een storing melden bij Vegro.

  • Via het portaal van Vegro
  • Per e-mail (commercieelzakelijk@vegro.nl)
  • Telefonisch via 0900 – 388 77 66

Snelle reparatie op locatie

U kunt uw storingen 24 uur per dag en 7 dagen per week melden bij Vegro. De reparatieopdracht wordt de eerstvolgende werkdag ingepland. Heeft het spoed? Dan komt de servicemonteur dezelfde dag langs om het hulpmiddel te repareren.

Tijdelijk hulpmiddel wanneer repareren niet gelijk mogelijk is

Het is mogelijk dat het hulpmiddel niet meteen te repareren is of dat de reparatie in de werkplaats van Vegro plaats moet vinden. Mocht dit zo zijn, dan overleggen we met u of een tijdelijk vervangend hulpmiddel noodzakelijk is. Het tijdelijk vervangend hulpmiddel huurt u kosteloos gedurende de reparatietermijn. De voortgang en oplossing van de reparatie is te volgen in het portaal.

Neem contact op voor de mogelijkheden