Reiniging

Home/Diensten/Reiniging

Veiligheid staat voorop

Gereinigde hulpmiddelen zijn zeer belangrijk voor het leveren van verantwoorde zorg. Het reinigingsproces is de basis voor kwalitatieve en veilige hulpmiddelen.

Neem contact op
Preventief onderhoud

Hulpmiddelen laten reinigen door Vegro

  • Alle distributiecentra van Vegro hebben een professionele wasstraat.
  • Uw hulpmiddelen worden gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Na het reinigen kan er gelijk gekeken worden naar eventuele technische mankementen.

Wasstraat

Alle distributiecentra van Vegro beschikken over een wasstraat waarin alle hulpmiddelen gereinigd en gedesinfecteerd worden. De wasstraat wordt bemand door professionele schoonmaakmedewerkers die exact weten welke schoonmaakbehandeling noodzakelijk is voor uw hulpmiddelen. Schoon materiaal is een voorwaarde voor het leveren van verantwoorde zorg. Het reinigingsproces vormt ook een goede basis voor transparantie in het hele proces van kwaliteit en veiligheid van hulpmiddelen.

Technische controle

Na het reinigen en desinfecteren, doen wij bij ieder hulpmiddel een technische controle. Zo weten wij of uw product nog steeds optimaal werkt. Als er een reparatie nodig is, dan voeren wij die direct uit. Daarna reinigen we het hulpmiddel opnieuw. Zo weet u zeker dat uw hulpmiddelen technisch in orde zijn en dat ze aan alle hygiënevoorschriften voldoen.

De reiniging van de hulpmiddelen is onderdeel van het preventieve onderhoudscontract welke afgesloten kan worden bij Vegro. Benieuwd naar mogelijkheden? Neem contact op met onze binnendienst.

Neem contact op