Innovatie

Home/Diensten/Innovatie

Kijk vooruit

Vegro kijkt vooruit. De zorg zal er in 2030 anders uitzien dan de zorg van nu. Om goede zorg richting de toekomst te borgen en de urgentie tot nieuwe oplossingen in de zorg te beantwoorden zijn er talloze innovaties nodig. Dit zullen eigentijdse oplossingen zijn, waar vandaag nog aan gewerkt wordt. Vegro wil een belangrijke rol spelen in de toegankelijkheid van innovatieve oplossingen.

Neem contact op
Preventief onderhoud

Innovatieve hulpmiddelen

De volgende hulpmiddelen kun je testen in ons innovatielab.

  • CRDL
  • Maatje
  • Het Mollenspel
  • Somnox
  • En andere innovatieve hulpmiddelen om het leven van cliënt en zorgprofessional makkelijker te maken

Nieuwe hulpmiddelen

Wij helpen graag nieuwe producten en diensten in ons expertisegebied te introduceren en af te stemmen op de zorg. Uiteraard gaat het daarbij om producten en diensten die u nog slimmer ondersteunen en die nog beter aansluiten bij de gewenste kwaliteit van leven van uw bewoners. Er zijn al veel innovatieve producten beschikbaar die het werken in de zorg vergemakkelijken. Dat aantal neemt de komende jaren alleen maar toe. Maar hoe weten wij of dit een product is waar behoefte aan is?

LAB 39

Vegro heeft een innovatielab dat we LAB39 noemen. LAB39 is gevestigd in Katwijk en daar worden innovatieve hulpmiddelen getest. In het lab is een slaapkamer, woonkamer en badkamer nagemaakt zoals ze ook aanwezig zijn in een woning en verpleeghuis. Hierdoor kunnen we het zorgproces naspelen en onderzoeken of en welke innovatieve hulpmiddelen een waardevolle toevoeging geven aan het veranderen van het zorgproces.

Meer over LAB39