Groothandel

Home/Diensten/Groothandel

Uw totaalleverancier

Vegro kan veel verschillende hulpmiddelen leveren aan professionele klanten. U kunt de hulpmiddelen zowel in grote als kleine aantallen bij ons bestellen. We zijn merkonafhankelijk en omdat ons inkoopvolume groot is, hebben we een goede onderhandelingspositie naar leveranciers en fabrikanten. De inkoopprijzen zijn scherp en hier profiteert u ook van. Daarnaast besparen we u veel tijd, omdat we uw aanspreekpunt zijn voor informatie, bestellingen en garantie-afhandeling.

Maak direct een account aan
Preventief onderhoud

Een breed assortiment

Vegro biedt passende hulpmiddelen voor elke zorgvraag. Zo verkopen we onder andere:

Een eigen kernassortiment

Met een kernassortiment kunnen medewerkers alleen de hulpmiddelen bestellen die vooraf zijn goedgekeurd voor uw organisatie. Een kernassortiment vergroot de efficiëntie binnen het zorgproces, maar ook het bestelproces. Onze productspecialisten en medewerkers geven graag advies, en denken met u mee over het samenstellen van een kernassortiment. Het is ook mogelijk om het kernassortiment aan uw inkoopsysteem te koppelen, met een OCI-koppeling.

Onze productspecialisten staan voor u klaar

De productspecialisten van Vegro hebben veel kennis en staan voor u klaar. Zij geven advies en helpen u om tot de beste oplossing te komen bij specifieke casussen. Daarnaast verzorgen zij trainingen voor u over de nieuw gekochte hulpmiddelen. Dit helpt bij het goed en veilig gebruiken van de nieuwe hulpmiddelen. Vragen over de dienstverlening? Neem contact op met onze specialisten.

Neem contact op