De Corien de Groot Foundation ‘Uit in eigen huis’

dinsdag 14 januari 2014
Door: Simone van Veen, Oprichtster van Vegro Verpleegartikelen

De vraag naar kwalitatief goede zorg groeit. Om de zorg betaalbaar te houden moet daarom meer en meer bezuinigd worden. Men moet steeds vaker dingen uit eigen zak betalen. Ook voor activiteiten in onder andere bejaarden- en verzorgingstehuizen is nauwelijks nog budget. Om te voorkomen dat ouderen vereenzamen heb ik vorig jaar de Corien de Groot foundation gelanceerd.

Corien de Groot was een van de grondleggers van Vegro. Corien was een groot liefhebber van entertainment in alle mogelijke vormen. Ook was zij zeer betrokken met het lot van anderen, met name van ouderen. In lijn met deze eigenschappen stelt de foundation zich nu ten doel om onze ouderen eens lekker ‘Uit in eigen huis’ te laten zijn.

Met kant- en-klare shows vol muziek en entertainment worden de bewoners getrakteerd op een onvergetelijke avond. Ook de zorgaanbieder kan lekker aanschuiven en meegenieten. Alles wordt georganiseerd.

In december hadden de ouderen van Activite, een betrokken en actieve zorgorganisatie in Zuid-Holland als jarenlange partner van Vegro Verpleegartikelen, de eer om als eerste van ons programma te genieten.

In de recreatiezalen van zowel woonservicecentrum De Sint Joseph als woonservicecentrum De Zuidervaart (beiden gevestigd in Alpen aan de Rijn) werd een knallende show met gezellige meezingers en sketches neergezet. De reacties waren hartverwarmend en al snel werd er door iedereen uit volle borst meegezongen.

Na het succes van deze eerste voorstelling hebben wij de eerste weken van januari onze agenda vol zitten met andere locaties van Activite. Ondertussen zijn wij als bestuur druk bezig om ook andere partners van Vegro onze shows aan te bieden, immers Vegro heeft net als de foundation de klant altijd voorop staan.

Als u als zorgaanbieder en partner van Vegro geïnteresseerd bent in ons aanbod neem dan eens een kijkje op www.cdgf.nl en schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn u als partner van Vegro graag van dienst!

Simone van Veen

Oprichtster van Vegro Verpleegartikelen
Bestuurder van de Corien de Groot Foundation

Bij Vegro staat de cliënt centraal. Kent u ook een zorginstelling die een ‘Uitje in eigen huis’ verdient? 

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel