Bezoek Het huis van Kennis en Keuzevrijheid (Supportbeurs 25-28 mei)

vrijdag 08 april 2016

Krachten worden gebundeld in Het huis van Kennis en Keuzevrijheid tijdens de Supportbeurs van 25 - 28 mei a.s.

In hal 7 vindt u een wel heel bijzondere stand op nummer A050. Diverse leveranciers bundelen hier hun expertise in Het huis van Kennis en Keuzevrijheid om u verder te helpen. Want zijn we met elkaar de uiteindelijke gebruiker van het hulpmiddel niet uit het oog verloren en verzanden we niet in diverse wet- en regelgeving en een flinke dosis bureaucratie?

Het huis geeft u inzicht in hulpmiddelen die uw zelfredzaamheid in huis vergroten. Zo vindt u er een gezellige huiskamer, praktische slaapkamer, handig ingerichte badkamer en wordt er met zorg heerlijke koffie geschonken in de keuken.

Wij informeren u graag over hulpmiddelen voor in huis, die van betekenis kunnen zijn. Ervaar het gemak en de compacte hulpmiddelen zelf en probeer het uit in het huis. Daarnaast stellen we op deze stand de keuzevrijheid centraal. Door alle regelingen wordt er soms niet meer gekeken welk hulpmiddel er echt bij u/een cliënt past. Wij helpen te kijken naar wat er echt nodig is en denken mee wat mogelijk is in uw gemeente / bij uw zorgverzekeraar. Wij informeren u hierover tijdens één van onze lezingen in het theater. De lezingen over kennis en keuzevrijheid vinden elke Supportbeursdag plaats, in het theater vlakbij de stand van 13.15 tot 13.45 uur.

Hier wordt u tevens geïnformeerd over de diverse mogelijkheden omtrent hulpmiddelen en voorzien van handige tips. Want een cliënt is vaak machtiger dan u denkt! Hierbij alvast één van de tips: vraag als gebruiker een hulpmiddeladvies aan een onafhankelijke ergotherapeut. Zij geven graag hun advies door aan een gemeente en dit wordt vaak geaccepteerd.

Kortom, laat u informeren tijdens één van de lezingen in het theater of in Het huis van Kennis en Keuzevrijheid. Onze experts staan voor u klaar.

Het specialistenteam wordt gevormd door: Etac, Invacare, Ortho innovatief, United Care en Vegro.

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel