Bezoek 19 januari de seminar over Keuzevrijheid in Capelle aan den IJssel, regio zuidwest

maandag 05 december 2016

De Nederlandse gezondheidszorg wordt beschouwd als één van de beste van Europa. Toch is er ruimte voor verbetering! Want zijn we met elkaar de eindgebruiker niet uit het oog verloren? En verzanden we niet in diverse wet- en regelgeving en een flinke dosis bureaucratie?

Tijdens de seminar stellen we de keuzevrijheid van de cliënt centraal. Door alle regelingen wordt er soms niet meer gekeken welk hulpmiddel er echt bij de cliënt past. Wij helpen u te kijken naar wat de cliënt echt nodig heeft en denken mee wat mogelijk is in de gemeente of bij de zorgverzekeraar. Onze experts staan tijdens de seminar graag voor u klaar. Het specialisten team wordt gevormd door: Etac, Invacare, Ortho Innovatief, Airmed Plus, United Care en Vegro. Daarnaast worden er ook innovatieve productdemonstraties gegeven over bijvoorbeeld zorgrobot Zora en de nieuwe Vegro bestelapp.

Vegro wilt de cliënt de keuzevrijheid terug geven. Doet u met ons mee?

Op donderdag 19 januari organiseert Vegro een seminar met lezingen, workshops en trainingen met als thema keuzevrijheid en u bent van harte welkom! 

Meld u snel aan via info@vegro.nl en laat uw naam, contactgegevens en de naam van uw organisatie achter.

We verheugen ons op uw komst!

Kies een webwinkel

Intramuraal Groothandel